bucuresti 2La invitația MADR GAL VA-VM a participat la  târgul de produse tradiționale și ecologice ce a avut loc la sediul Ministerului cuprinzând următoarele activități: organizarea unui târg de produse tradiționale și ecologice, spectacol de muzică populară, prezentarea costumelor și portului tradițional din diferite zone ale României. Precizăm că dintre Grupurile de Acțiune Locală autorizate de Minister, Gal VA-VM a fost singurul reprezentant selectat pentru a avea un stand de prezentare al teritoriului. Pentru activitatea de promovare a GAL-ului s-a utilizat pavilionul personalizat al acestuia, roll-up-ul precum și materiale de promovare proprii (broșuri, pliante, albume, cărți de vizită, etc.).

 În vederea promovării turismului în zonă, s-a pus la dispoziția vizitatorilor hărți, pliante de la Centrele de informare în turism din comuna Pianu și orașul Zlatna, precum și materiale întocmite în cadrul studiului privind activitatea turistică din cadrul teritoriului GAL.

Prezentarea a fost completată cu produse specifice zonei, preparate din carne și brânzeturi. Vizitatorii au putut degusta produsele prezentate pe platouri de lemn accesorizate corespunzător. Expozanții au fost îmbrăcați în costume populare. În cadrul acțiunii a fost promovat și un producător de dulceață de trandafiri conform acordului de cooperare pe care GAL VA-VM îl are cu GAL Ținutul Bârsei.

Bucuresti buc6 buc5 buc4 buc4 buc3

Date de contact pentru informatii suplimentare

www.galvam.ro, email: gal.vavm@yahoo.com;

Telefon/Fax: 0258-760480;

Barsan Constantin Mircea: 0744636591;

Sau la sediul GAL "Valea Ampoiului-Valea Muresului", din comuna Vintu de Jos, str. Lucian Blaga, nr. 20, judetul Alba, in intervalul orar 12:00 - 14:00

Comments are closed.

Harta proiecte finantate
harta-proiecte-top
Contact

Barsan Constantin Mircea - Director Executiv

Telefon: 0744-636591

Email: cmbirsan@yahoo.com

Sediul: Localitatea: Vintu de Jos, Str. Lucian Blaga, Nr.20, Comuna Vintu de Jos, Jud Alba

Program

Luni – Vineri 8:30 – 16:30

Relatii cu Publicul

Telefon: 0258/760480
Luni -Vineri 9:00 – 14:00