Sesiuni de Finantare
Sesiuni active

Momentan nu sunt sesiuni active

Rapoarte de Selectie

Arhiva

M1-6B- Servicii de baza pentru economia si populația rurala

Apel scurt M16B

M16B Apel lung 2

Pachet finantare: M1-6B- Servicii de baza pentru economia si populația rurala

Depuneri proiecte: 27.10.2017 – 29.11.2017

Rezultat sesiune: Raport selectie

M2-2A  Investitii in exploatatii agricole si in procesarea produselo agricole

Apel scurt M22A

APEL DE SELECȚIE M22A_lung

Pachet finantare: M2-2A  Investitii in exploatatii agricole si in procesarea produselo agricole

Depuneri proiecte: 06.10.2017 – 06.11.2017

Rezultat sesiune: Raport selectie

M3-6A Crearea si dezvoltarea de activități non-gricole pe teritoriul GAL

Apel scurt M36A

Apel scurt M36A APEL DE SELECȚIE M36A_lung

Pachet finantare: M3-6A Crearea si dezvoltarea de activități non-gricole pe teritoriul GAL

Depuneri proiecte: 06.10.2017 – 06.11.2017

Rezultat sesiune: Raport selectie

M4-6B  Infrastructură pentru integrarea minoritatilor locale

Apel scurt M46B

APEL DE SELECȚIE M46B_lung

Anunt prelungire apel M46B

Pachet finantare: M4-6B  Infrastructură pentru integrarea minoritatilor locale,

Depuneri proiecte: 06.10.2017 – 06.11.2017

Rezultat sesiune: Raport selectie

M5-6B Dezvoltarea infrastructurii sociale destinata populatiei din teritoriul GAL Valea Ampoiului – Valea Muresului

Apel scurt M56B

APEL DE SELECȚIE M56B_lung

Anunt prelungire apel M56B

Pachet finantare: M5-6B Dezvoltarea infrastructurii sociale destinata populatiei din teritoriul GAL Valea Ampoiului – Valea Muresului

Depuneri proiecte: 06.10.2017 – 06.11.2017

Rezultat sesiune: Raport selectie

 

Strategia de Dezvoltare
Abonare la noutăți

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Contact

Barsan Constantin Mircea - Director Executiv

Telefon: 0744-636591

Email: cmbirsan@yahoo.com

Sediul: Localitatea: Vintu de Jos, Str. Lucian Blaga, Nr.20, Comuna Vintu de Jos, Jud Alba

Program

Luni – Vineri 8:30 – 16:30

Relatii cu Publicul

Telefon: 0258/760480
Luni -Vineri 9:00 – 14:00

Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web. Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web. Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web. Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării. Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile PNDR. Program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei. Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web. Toate informaţiile privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.